Andreas Fuss Abogado & Rechtsanwalt

Coronavirus

Informació sobre mesures preventives

La lluita contra el Coronavirus (COVID-19) és un repte per a tots nosaltres. No obstant això, ens esforcem perquè la situació tingui el menor impacte possible en el dia a dia.

Horari d’atenció al públic

El nostre despatx està operatiu i vostè ens pot localitzar durant l'horari habitual. Ens esforcem a atendre totes les consultes aviat.

Cita prèvia

Es poden concertar cites per a reunions 

encara que limitem reunions personals al màxim

Li preguem que concerti cita prèvia per a comprovar la disponibilitat o bé trucant-nos per telèfon o bé enviant-nos un correu electrònic. A més, li agrairíem que s'abstingués de realitzar visites imprevistes al nostre despatx.

Així mateix li pregaríem per la protecció de tots nosaltres que s'abstingués de sol·licitar una cita prèvia o assistir a la reunió si en els catorze (14) dies anteriors  

  • vostè ha estat en una zona o país de risc o 
  • vostè ha estat en contacte amb persones que han donat positiu a un test de coronavirus o que presentin símptomes compatibles amb COVID-19, o estiguin en aïllament domiciliari a causa d'un diagnòstic per COVID-19 o que es trobin en període de quarantena, o
  • vostè ha presentat o presenta símptomes compatibles amb aquesta malaltia com ara tos seca, mal de cap, febre o pèrdua del gust o olfacte, etc.

Ens reservem expressament el dret de suspendre o posposar cites i reunions si ho considerem necessari o convenient per a la protecció dels nostres clients i/o col·laboradors. Per consegüent, li preguem que deixi sempre un número de telèfon o correu electrònic en concertar la cita, per a poder informar-lo, en el seu cas.

Assistència a la reunió

En assistir a la nostra reunió, la normativa estableix que és obligatori l'ús d'una màscara que tapi nas i boca.

A més, li preguem que faci ús dels desinfectants que posem a la seva disposició, que eviti el contacte físic (per exemple, no estrènyer les mans) i que mantingui la deguda distància de seguretat interpersonal. La distància interpersonal mínima s'estableix legalment en 1,5 metres encara que recomanem que mantingui una distància interpersonal de 2 metres.

Alternatives a una reunió personal

Poden gestionar-se a distància la immensa majoria dels assumptes. Estem a la seva disposició o bé per telèfon o bé per correus, per correu electrònic o per telefax. Així mateix, oferim la possibilitat de reunir-nos mitjançant teleconferència o videoconferència havent-se habilitat un canal segur a aquest efecte.

Si té documentació per a nosaltres, ens la pot fer arribar o bé per correus o bé per missatger. Correus i les companyies de missatgeria treballen amb total normalitat. No obstant això, cas de trobar alguna dificultat, no dubti a contactar-nos per a trobar una solució.

Informació addicional

D'altra banda, posem a la seva disposició més informació sobre la situació i el nostre despatx en el nostre blog leywerkblog.com. I si queda alguna pregunta seva sense contestar, cridi'ns! Ens alegrem de rebre notícies seves.

Gràcies per la seva comprensió i col·laboració!

Barcelona, a 30 d’Octubre de 2020

Andreas Fuss Advocat & Rechtsanwalt